Over SMALL HAIRSTYLING

Wie is het gezicht achter SMALL HAIRSTYLING?

 

Begonnen in eigen huis, waar ik mijn eerste klanten ontving, is in maart 2019 SMALL HAIRSTYLING geboren. Met de start van de salon is één ding ongewijzigd gebleven: de huiselijke sfeer waar iedereen zich welkom voelt.

S(antusha) M(auasam) for ALL. Met een lengte van 1.53m is small mij op het lijf geschreven. SMALL HAIRSTYLING is een kleine salon met vintage inrichting en ongedwongen sfeer. Vandaag de dag voel ik mij ontzettend rijk met alle lieve, gezellige klanten die ik keer op keer terug zie in mijn stoel. Ik had nooit durven dromen dat de salon zo snel zo’n succes zou worden.

SMALL HAIRSTYLING; een plek waar iedereen welkom is, zich thuis voelt en met een perfect passende coupe naar buitengaat. Stap gerust een keertje binnen, de koffie staat altijd klaar.

 

De aandacht van een hoogsegment kapper met betaalbare prijzen

 

Passie en liefde voor dit mooie vak is de drijfveer achter alles voor mij. Met stip op nummer één staat dat ik graag toegankelijk wil blijven voor iedereen. Iedere klant en elke haarbos is anders; ik analyseer het haar, luister naar de wensen van mijn klanten en geef passend advies. Met als doel, iedere klant met een goed gevoel én een glimlach de salon te doen verlaten.

Topstylist Santusha Mauasam

 

Natuurlijk, gezond en sexy haar, daar sta ik voor. Elkaar leren kennen zodat wij elkaar goed verstaan. Samen uitzoeken wat het beste bij jou past en wat jij mooi vindt; er zijn zoveel veel verschillende coupes, haarkleuren en tinten. Waar bij de ene klant een subtiele faceframing de perfecte match is, past bij een ander een hoogblonde askleurige balayage veel beter.

Dit vak vraagt erom jezelf te blijven ontwikkelen. Ik ben op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en heb een groot gevoel voor stijl. En ik vind het leuk mijzelf uit te dagen de nieuwe dingen te leren en eigen te maken. Met mijn beeldende en creatieve persoonlijkheid houd ik ervan om voor én met iedere klant de mooiste creaties neer te zetten.

 

KEUNE AMBASSADOR SALON

 

KEUNE heeft voor ieder haartype het juiste product. De producten doen wat ze beloven en hebben ook nog eens een toegankelijke prijs. Met de verschillende lijnen die zij aanbieden is er voor ieder wat wils. Of je nu een bos met krullen hebt of futloos, stijl haar. KEUNE heeft een passend product. Uiteraard staat SMALL HAIRSTYLING klaar om jou te adviseren welke producten passen bij jouw wensen.

Op zoek naar haarproducten die doen wat ze beloven voor een vriendelijke prijs? Bij SMALL HAIRSTYLING ben jij aan het juiste adres.

Maak kennis met Anneke

 

Voor mij is een goed kapsel wanneer iemand zich er 100% happy mee voelt! Goed haar moet je het gevoel van zelfvertrouwen geven wanneer je de kapsalon uitloopt. Wanneer dit geslaagd is, geeft het mij een voldaan gevoel. Goed luisteren naar de klant en samen tot het perfecte plaatje komen; dat is hoe ik te werk ga. Want door goed te luisteren naar wat jij wilt, maar ook wat je totaal niet wilt, zorgt ervoor dat we samen tot een goed eindresultaat komen. Hierdoor kan ik mijn vak al jaren vol passie uitvoeren.

Grote kleurbehandelingen vind ik fantastisch, maar ook met knippen en opsteken maak je mij gelukkig. Juist de afwisseling van behandelingen en klanten maakt elke werkdag weer een feestje. 

Het kappersvak ontwikkelt zich razendsnel! Het altijd doorontwikkelen en op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en trends maakt het vak enorm leuk. Het vak verveelt nooit en dat is waarom ik altijd wil blijven leren. Dit is ook precies waar SMALL HAIRSTYLING voor staat: altijd doorontwikkelen en blijven groeien, nieuwe technieken eigen maken. Hier staan we nooit stil en zijn we altijd overal van op de hoogte!

 

Hoe omschrijft Anneke de salon?

 

SMALL HAIRSTYLING is een heel leuke, gezellige salon waar persoonlijke aandacht voor de klant heel belangrijk is. De combinatie van persoonlijke aandacht en jezelf altijd blijven ontwikkelen binnen het vak maakt de salon echt uniek. Hierdoor ligt de kwaliteit hoog en verlies je nooit het contact met je klanten.

Maak kennis met Shannon

 

Mijn naam is Shannon en ik werk al ruim 9 jaar in het kappersvak. Ik heb voor het kappersvak gekozen vanwege de uitdaging en de creativiteit. Het knippen van bobjes en het zetten van highlights is iets waar je me blij mee maakt maar het is vooral de afwisseling wat het vak leuk en uitdagend houdt! Geen dag is hetzelfde en dat maakt dit werk het allerleukst.

Het belangrijkste voor mij is dat iemand zich op zijn gemak voelt in mijn stoel zodat een bezoekje aan de kapper als een uitje voelt. Ook vind ik het belangrijk dat je je gehoord en begrepen voelt zodat je ook echt tevreden de salon verlaat. Daarom kijken we samen naar wat het beste bij jou past en hoe we het mooiste en gezondste eindresultaat kunnen bereiken.
Voor mij is ieder haar mooi in zijn eigen vorm. Of je nu krullen hebt, slag of steil haar, ik wil je graag laten zien dat ieder haar zijn eigen kracht en beauty heeft.

Het kappersvak is zo geweldig omdat je je constant kunt blijven ontwikkelen en nieuwe dingen kunt leren. Het is zo leuk om al die kennis en vaardigheden in de praktijk toe te passen en mensen blij te maken met een nieuwe look!

 

Hoe omschrijft Shannon de salon?

 

Bij Small Hairstyling voel ik me helemaal thuis. Het knusse huiskamergevoel en de persoonlijke aandacht voor elke klant spraken me meteen aan. Ook vind ik werken in een klein team heel fijn omdat het zo persoonlijk en gezellig is. We vormen samen een onwijs goed team en dat zorgt voor een fijne sfeer in de salon. Het is leuk om te zien dat klanten zich op hun gemak voelen en met een glimlach de deur uitgaan!

  • SMall Hairstyling

    Verlengde Hoflaan 86

    6822 ED Arnhem

    06 51841545